Translate

mandag 13. mai 2013


HVA MED ET ATELIÉRBESØK OG 

EN PRIVAT GALLERIVISNING?

Kunstmarkedet byr på mange muligheter for den som er opptatt av kunst. Man opplever det sosiale samværet med likesinnede på utstillinger, ser og blir sett – for mange er det også den eneste muligheten man har å få et ord med selve skaperen av verkene.







Om du er kunstelsker, samler, eller bare ønsker å handle et verk av en maler, kan et ateliérbesøk være en god løsning. Et ateliérbesøk gir deg innsikt i malerens virkelighet, og du får sett det aller siste som står på staffeliet. På den måten kan du også komme i en forkjøpssituasjon og handle direkte på et verksted eller ateliér.

En økende interesse og etterspørsel etter Jonny Andviks bilder har resultert i opprettelsen av Galleri Andvik. Galleriet er tilknyttet malerens ateliér og hjem og drives av ekteparet Siri og Jonny Andvik.

Galleri Andvik er et galleri med primært malerier og grafiske trykk av Jonny Andvik. Galleriet har som målsetting å vise bredden av Andviks verk, men har også intensjon om å fremme andre kolleger.

I våre lokaler viser vi en permanent småbildeutstilling og større malerier. Og vi har et rikt utvalg av grafikk i mange formater og prisklasser tilgjengelig på forespørsel.

Galleri Andvik kan tilby veiledning i forbindelse med utsmykking, innramming, lyssetting og oppheng. Vi formidler også portrettoppdrag i kull på papir eller olje på lerret og andre type bestillinger.

Galleriet ligger sentralt i Porsgrunn og holder åpent etter avtale.

Mobiltelefon 91800036 - 45395452
E-post: post@andvik.com
www.jonnyandvik.blogspot.no

www.andvik.com

1 kommentar: